avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare sef SVSU in anul 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare sef SVSU in anul 2011

cum se reincadreaza un salariat care are functia de sef SVSU in anul 2011 care are studii superioare si o vechine in munca de 13 ani ?
Cel mai recent răspuns: aureliany , utilizator 11:02, 3 Martie 2011
Cand ai fost angajat aveai stud.superioare sau le-ai absolvit dupa angajare? Nu cred ca erai incadrat Sef SVSU- studii superioare. Ai o incadrare: Ref.de specialitate sau Insp.de specialitate, diferite grade. Cum este in cazul tau?
studiile superioare ( 5 ani ) le-am absolvit in 1996 iar incadrarea in functia de sef SVSU s-a facut in 2007 ; in COR 2007 nu exista ocupatia de sef SVSU si incadrarea s-a facut pe " inspector specialitate II " ; Ministerul Muncii a introdus in COR in anul 2008 ocupatia de sef SVSU cod 315101 ; dupa legea cadru de salarizare 330 /2009 nu exista posibilitatea de incadrare ca sef SVSU ; in legea 284 /2010 capitolul II anexa VI b a aparut noua salarizare pentru sef SVSU .
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
stelios, utilizator
Dupa cum ati vazut, in legea 284, Seful SVSU este pentru studii medii. In cazul tau, incadrarea facuta, prin asimilare, este cea de Insp.de specialitate gr.II( totusi, din 2007 si pana in prezent nu ai mai trecut pe o treapta superioara?). In acest moment, Incadrarea care ti se face va fi de Insp.Specialitate gr.II, pt.admin.pub.locala, clasa 26, coeficient 1,86, la care se adauga clasele aferente vechimii. Totusi, vezi de ce esti inca Insp. de specialitate gr.II? Nu ti-au facut evaluari profesionale? La trei ani trebuia sa avansezi profesional.
Care este baza legala pentru avansare ?Cum se procedeaza efectiv ? Trebuie sa solicit in scris acest lucru ?
In acest moment, avansarea se face conf.L 284/2010, art 26, pct.5, in urma evaluarilor profesionale din ultimii 3 ani, cel putin 2 ani primind calificativul FB.
Cum se procedeaza: cerere scrisa pentru ordonatorul principal de credite, prin care solicitati incadrare in gradul si treapta imediat urmatoare celei pe care sunteti in prezent, aratand ca ultima avansare in treapta a fost facuta in anul 2007.Acest lucru trebuia facut, in mod normal, in anul 2010, dar se poate si acum, odata cu reincadrarile conf.L284 sa va faca si aceasta promovare.

Alte discuții în legătură

Se poate reveni la incadrarea de dinainte de promovarea pentru terminarea studiilor superioare? zama cristian zama cristian In anul 2007 m-am angajat la Primarie ,personal contractual (Sef SVSU).In anul 2008 am absolvit Fac.de admin.pub. si am fost promovat, prin asimilare, Ref.de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu baiasuion baiasuion sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara? Va multumesc ... (vezi toată discuția)