zama cristian 
	    	Utilizator

zama cristian 
	    	Utilizator	    

stelios 
	    	Utilizator

stelios 
	    	Utilizator	    

stelios, utilizator
 stelios, utilizator 	
			 zama cristian 
	    	Utilizator

zama cristian 
	    	Utilizator	    

stelios 
	    	Utilizator

stelios 
	    	Utilizator	    

zama cristian 
	    	Utilizator

zama cristian 
	    	Utilizator	    

zama cristian	                   

In anul 2007 m-am angajat la Primarie ,personal contractual (Sef SVSU).In anul 2008 am absolvit Fac.de admin.pub. si am fost promovat, prin asimilare, Ref.de ... (vezi toată discuția)
	                    zama cristian	                   

In anul 2007 m-am angajat la Primarie ,personal contractual (Sef SVSU).In anul 2008 am absolvit Fac.de admin.pub. si am fost promovat, prin asimilare, Ref.de ... (vezi toată discuția)

zama cristian	                   

Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
	                    zama cristian	                   

Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)

baiasuion	                   

sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara? 
Va multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    baiasuion	                   

sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara? 
Va multumesc ... (vezi toată discuția)