Nu am un model.Dar cererea o faceti bazandu-va pe actele normative care reglementau activitatea pers.contractual din admin.pub.: OG 10/2008 (pana in 2010)
L 330/2009 (pentru anul 2010) L 284 si L285 (in prezent).Nici una nu ingradeste dreptul la avansare (veti vedea ca termenul de 3 ani putea, pana acum, sa fie redus, pentru performante profesionale) Cititi aceste acte normative (aspectele aplicabile pers.contractual) si este destul de usor sa formulati o cerere in care sa prezentati pdv. Nu o sa fie usor, dar daca scapati acest tren o sa fie si mai greu. Stiu ce inseamna sa ai un secretar care a prins "epoca de aur" si este atotstiutor, dar
Asa cum am vorbit degeaba atatia ani, vom vorbi si in continuare daca nu facem ceva concret. Solutia: Sindicatul "EL PROMETEU" al personalului angajat din serviciile voluntare/private pentru situatii de urgenta. Deja reprezentanti din 12 judete au luat cunostinta despre acest sindicat infiintat de noi. BOTOSENENII. Sunteti interesati? Contactati-ne pe adresa: aaxine@yahoo.com . Numai impreuna vom invinge. Va salut cu respect.
Salarizare sef svsu
baiasuion
sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara?
Va multumesc ... (vezi toată discuția)