avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare sef SVSU in anul 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare sef SVSU in anul 2011

cum se reincadreaza un salariat care are functia de sef SVSU in anul 2011 care are studii superioare si o vechine in munca de 13 ani ?
Cel mai recent răspuns: aureliany , utilizator 11:02, 3 Martie 2011
Multumesc foarte mult !Totusi daca se poate un model de cerere cu argumentele legislative .
Nu am un model.Dar cererea o faceti bazandu-va pe actele normative care reglementau activitatea pers.contractual din admin.pub.: OG 10/2008 (pana in 2010)
L 330/2009 (pentru anul 2010) L 284 si L285 (in prezent).Nici una nu ingradeste dreptul la avansare (veti vedea ca termenul de 3 ani putea, pana acum, sa fie redus, pentru performante profesionale) Cititi aceste acte normative (aspectele aplicabile pers.contractual) si este destul de usor sa formulati o cerere in care sa prezentati pdv. Nu o sa fie usor, dar daca scapati acest tren o sa fie si mai greu. Stiu ce inseamna sa ai un secretar care a prins "epoca de aur" si este atotstiutor, dar
Asa cum am vorbit degeaba atatia ani, vom vorbi si in continuare daca nu facem ceva concret. Solutia: Sindicatul "EL PROMETEU" al personalului angajat din serviciile voluntare/private pentru situatii de urgenta. Deja reprezentanti din 12 judete au luat cunostinta despre acest sindicat infiintat de noi. BOTOSENENII. Sunteti interesati? Contactati-ne pe adresa: aaxine@yahoo.com . Numai impreuna vom invinge. Va salut cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni la incadrarea de dinainte de promovarea pentru terminarea studiilor superioare? zama cristian zama cristian In anul 2007 m-am angajat la Primarie ,personal contractual (Sef SVSU).In anul 2008 am absolvit Fac.de admin.pub. si am fost promovat, prin asimilare, Ref.de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu baiasuion baiasuion sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara? Va multumesc ... (vezi toată discuția)