avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

AM DIVORAT DE PUTIN TIMP , ACUMA FOSTA SOTIE VREA SA PLECE IN ITALIA CU FETITA SA SE STABILEASCA ACOLO... EU AM ZIS CA II SEMNEZ ACTELE DOAR CU CONDITIA SA RENUNTE LA PENSIA ALIMENTARA IN VALOARE DE 150 RON/LUNA . CINE IMI POATE DA UN RASPUNS DACA EA POATE RENUNTA LA PENSIE ...
SI DACA EA PLEACA IN ITALIA CU FETITA , EU RAMAN CA FRAIERUL SI PLATESC PENSIE ALIMENTARA PANA CAND ARE FETITA 18 ANI .
TREBUIE SA EXISTE O SOLUTIE DE A RENUNTA LA PENSIE...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
uddo, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:07, 12 Februarie 2011
:offtopic: Intervenie moderator
@ baietzika

Nu mai scrieti cu majuscule ... este foarte greu de citit si , in al doilea rand, este impotriva Regulamentului de postare.
Va multumesc pentru intelegere.
aveti dreptate ... dar eu ma simt asa aiurea... Fosta sotie vrea sa se recasatoreasca cu un italia si sa locuiasca acolo impreuna cu fetita. , se roaga de mine sa-i semnez pt fetita, sa o las sa plece...Nu stiu ce sa fac... Ma gandesc si la viitorul fetitei.
Fosta sotie mi=a zis ca ce vreau eu il schimbul semnaturii mele , adica ce pretentii am eu daca ii semnez actele la fetita...
astept opinii din partea d-voastra..
daca platiti pensie, platiti pt copilul dvs. ii puteti pune intr-un cont pe numele ei de care sa se foloseasca mai tarziu.
mama nu are nevoie de semnatura dvs pt a pleca, asa ca nu are rost s-o santajati. daca are nevoie de acord pt a se stabili in Italia, poate obtine incuviintarea instantei pt a-i stabili domiciliul in Italia.
in cazul in care dvs credeti nu e in interesul copilei sa plece, puteti cere in instanta reincredintarea minorului.
chiar daca pleca in Italia nu va pierdeti dreptul de a pastra legatura cu fetita, puteti cere un program de vizita adecvat, s-o puteti lua in vacante, avand in vedere distanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem custodie comună cu domiciliul la mama pentru fiica noastră, însă acum fosta soție vrea s-o abandoneze și să-și refacă viața. cum să opresc șantajul și amenințările ei? geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat Sunt divortat de cateva luni si avem impreuna o fetita de 6 ani Divortul a fost pe cale amiabila , la ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de neobiectie cdebreczy cdebreczy buna tuturor imi cer scuze, dar sunt proaspat intrat si voi aborda un subiect care, probabil, a mai fost atacat... cel al scrisorii de ... (vezi toată discuția)