AM DIVORAT DE PUTIN TIMP , ACUMA FOSTA SOTIE VREA SA PLECE IN ITALIA CU FETITA SA SE STABILEASCA ACOLO... EU AM ZIS CA II SEMNEZ ACTELE DOAR CU CONDITIA SA RENUNTE LA PENSIA ALIMENTARA IN VALOARE DE 150 RON/LUNA . CINE IMI POATE DA UN RASPUNS DACA EA POATE RENUNTA LA PENSIE ...
SI DACA EA PLEACA IN ITALIA CU FETITA , EU RAMAN CA FRAIERUL SI PLATESC PENSIE ALIMENTARA PANA CAND ARE FETITA 18 ANI .
TREBUIE SA EXISTE O SOLUTIE DE A RENUNTA LA PENSIE...
Nu mai scrieti cu majuscule ... este foarte greu de citit si , in al doilea rand, este impotriva Regulamentului de postare.
Va multumesc pentru intelegere.
aveti dreptate ... dar eu ma simt asa aiurea... Fosta sotie vrea sa se recasatoreasca cu un italia si sa locuiasca acolo impreuna cu fetita. , se roaga de mine sa-i semnez pt fetita, sa o las sa plece...Nu stiu ce sa fac... Ma gandesc si la viitorul fetitei.
Fosta sotie mi=a zis ca ce vreau eu il schimbul semnaturii mele , adica ce pretentii am eu daca ii semnez actele la fetita...
astept opinii din partea d-voastra..
daca platiti pensie, platiti pt copilul dvs. ii puteti pune intr-un cont pe numele ei de care sa se foloseasca mai tarziu.
mama nu are nevoie de semnatura dvs pt a pleca, asa ca nu are rost s-o santajati. daca are nevoie de acord pt a se stabili in Italia, poate obtine incuviintarea instantei pt a-i stabili domiciliul in Italia.
in cazul in care dvs credeti nu e in interesul copilei sa plece, puteti cere in instanta reincredintarea minorului.
chiar daca pleca in Italia nu va pierdeti dreptul de a pastra legatura cu fetita, puteti cere un program de vizita adecvat, s-o puteti lua in vacante, avand in vedere distanta