avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Locuri care v-au impresionat in calatoriile in afara ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Locuri care v-au impresionat in calatoriile in afara tarii

Sigur ca aveti un loc care v-a impresionat in mod deosebit in calatoriile voastre.
Pe mine biserica Birnau din Germania.

[ link extern ]
-Pe primul loc pun Germania - cladirea Raddison,statuia care da cu ciocanul din Frankfurt,domul din Koln,cladirea Bosch din Duseldorff,fabrica Siemens din Essen,fanshop Borusia din Dortmund,neckarsulm in Heilbronn, castelul Regelui Mihai din Scweningen,biserica de unde izvoraste Dunarea - Donaueshingen, orasul Rottweil de unde provin cainii cu acelas nume...etc
-Cladirea de televiziune, copie cele 2 turnuri , sirul imens de biciclisti la ora 7 dimineata din Beijing,Yindu Hotel din Yiu - China...etc
- Aeroportul Schipol Amsterdam - un mic oras. Olanda..etc
- piata romana - Merida, Santiago Bernabeu -Madrid - Spania ...etc
-Autogara Oriente Lisboa ,Cabo da roca,- Portugalia...etc
-Italia - am traversat timp de o luna cu diverse stationari aproape toata Italia pana in Reggio calabria ...etc
-lacul Bodensee -germania,elvetia,austria - in Konstanz

.... Spre viitor am in agenda Anglia,Irlanda,Japonia...etc
Probabil in viitorul apropiat imi voi face un profil facebook unde voi incarca diverse filmulete si poze pe unde am fost

Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Alexandru-Gabriel, utilizator
Grecia
Grecia: l'isola di Corfù
[ link extern ]

Desertul Sahara in Tunisia, duty-free-ul aeroportului Ataturk din Istanbul (este imens, ca si aeroportul, de altfel), Ciudad de las artes y de la ciencia in Valencia (oceanograful este extraordinar), fantana cantatoare din Placa de Catalunya (Barcelona), orasul vechi din La Valletta si Fereastra Albastra (Malta) si Marea Mediterana, oriunde am vazut-o.
Va rog sa postati niste imagini, cautati pe youtube de pe acele meleaguri, sa ne facem si noi o parere.
Multumesc
:offtopic:

lucian__ a scris:
Va rog sa postati niste imagini, cautati pe youtube de pe acele meleaguri, sa ne facem si noi o parere.
Multumesc

Daca doresc, daca au timp... :)

De pe youtube poate sa posteze oricine orice, fara sa fi vizitat nimic. Personal m-am bucurat ca mai exista oameni care prefera sa si spuna ceva despre locurile vizitate. :bow:

Alte discuții în legătură

Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie ... w_v_w_v w_v_w_v Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie sa o livreze la consumator? Unde este previzat legal o valoare anume care sa oblige furnizorul. (vezi toată discuția)
Medaliatii noastri la olimpiada Filip Alexandru Filip Alexandru Am observat ca nimeni nu a adus vorba despre asta, de aceea am zis sa deschid acest topic in care sa le uram felicitari medaliatiilor noastri la olimpiada de ... (vezi toată discuția)
Manipularea cea de toate zilele (?) trope_doi trope_doi Se respecta - si in Romania - decalogul urmator, sau ba? Decalogul Chomsky [b]1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu ... (vezi toată discuția)