necunostiinta despre exixtenta unor proprietati este o certitudine a lipsei relatiilor de rudenie apropiata a anumitor mostenitori de autorul succesiunii chiar daca gradul de rudenie i-ar face succesori. Despre proprietatile lui decuius nu se afla de pe sit-uri de net sau din barfe pe la colt de strada ci din cunoasterea lor anterioara legilor proprietatii . Daca l-as cita pe N Iorga as spune ca " cei care nu-si cunosc trecutul nu merita sa afle viitorul " .
Multumesc pentru raspunsuri.
Problema este ca noi -stranepoti ai defunctei care detinea terenul- in necunosttinta de cauza de existenta acestei proprietati- NU am depus cerere
pentru reconstituirea dreptului de proprietate cf.termenelor prevazute in legea 18 /1991
Mai nou-am aflat prin net- site-ul Tribunalului din Bucuresti- si prezentindu-ne si noi la procesul respectiv- ca mai sunt si alte proprietati pentru care aceeasi mostenitori din titlu de proprietate sunt in cauza de partaj judiciar.-am incercat sa depunem cerere de interventie in interes propriu DAr a fost respinsa pe motic ca era un RECURS.
NU ERA necesar ca acesti mostenitori sa declare ca mai sunt si alti mostenitori de drept?
Intrebarea mea este: sunt posibilitati de a obtine cota noastra de mostenire in aceste conditii si cum?
Parerile de pina acum -au fost impartie si nu stim ce sa mai credem-daca este cazul sa inaintam in instanta o actiune si cui?
Multumesc
~ final discuție ~