avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... service de diagnoza
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

service de diagnoza

daca doresc sa deschid o intreprindere individuala avand ca obiect de activitate diagnoza auto as dori sa stiu ce documente am de intocmit si daca imi trebuie autorizatie de la RAR.

Alte discuții în legătură

Infiintare service auto - autorizari si licente? steluta79 steluta79 Buna ziua, Ce autorizari si licente sunt necesare pentru activarea cf. legislatiei in vigoare a unui service auto de intretinere si reparatie a ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - service auto AlexandruOprea AlexandruOprea Buna ziua (sau seara), am unele nelamuriri in privinta unor aspecte legale si sper sa ma puteti ajuta. Bunicul meu are Intreprindere individuala ... (vezi toată discuția)
Deschidere lntreprindere individuala VERONICA56 VERONICA56 Sant laborant chimist in ind. alimentara si as dori sa stiu daca pot deschide o intreprindere individuala avand ca obiect de activitate analize si tratamente ... (vezi toată discuția)