avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere lntreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere lntreprindere individuala

Sant laborant chimist in ind. alimentara si as dori sa stiu daca pot deschide o intreprindere individuala avand ca obiect de activitate analize si tratamente la vinuri si alte bauturi alcoolice . Mentionez ca nu am facultate .Daca se poate as vrea sa stiu ce trebuie sa fac ,ce acte imi sunt necesare.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 6 Ianuarie 2015
E un caz destul de particular si rar si de aceea va rog sa mergeti direct la registrul comertului, acolo unde va trebui sa depuneti si actele pentru autorizare, si sa va interesati. Si poate si la directia sanitar veterinara.
Informatii generale pentru autorizarea intreprinderii individuale gasiti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Conditii autorizare sanitar veterinara stefanmilitaru stefanmilitaru Buna ziua, Am deschis un magazin cu urmatoarele clase CAEN: -4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
Autorizatii laborator prajituri flavia123 flavia123 Buna. As dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie pt a deschide un laborator de prajituri. Care sunt conditiile pe care le impune legea? Care ar fi ... (vezi toată discuția)