Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

MULTUMESC DECI IN MAI 2011?SINT CAM PROSTUTA SI NU INTELEG VA ROG CONFIRMATI SAU INFIRMATI
 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters97311	                   

fratele meu a fost judecat in lipsa( fiind in portugalia sa stranga bani pentru un prejuduciu de 1200 dolari) in 2001 si condamnat la 6 ani .a trimis banii, a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters97311	                   

fratele meu a fost judecat in lipsa( fiind in portugalia sa stranga bani pentru un prejuduciu de 1200 dolari) in 2001 si condamnat la 6 ani .a trimis banii, a ... (vezi toată discuția)

bossdragos	                   

Am un amic care acum 3 ani a plecat din armata a avut o zi libera si a poi a plecat din tara nimeni nu a mai stiut dece dar ia trimis buniic o scrisoare si a ... (vezi toată discuția)
	                    bossdragos	                   

Am un amic care acum 3 ani a plecat din armata a avut o zi libera si a poi a plecat din tara nimeni nu a mai stiut dece dar ia trimis buniic o scrisoare si a ... (vezi toată discuția)

toma dumitru	                   

Vreau sa stiu cind intervine prescriptia raspunderii penale , incea ce priveste o fapta penala savirsita in temeiul legii 39/2003, art 7.tinind cont ca acea ... (vezi toată discuția)
	                    toma dumitru	                   

Vreau sa stiu cind intervine prescriptia raspunderii penale , incea ce priveste o fapta penala savirsita in temeiul legii 39/2003, art 7.tinind cont ca acea ... (vezi toată discuția)