avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Magazin piese
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Magazin piese

lA UN MAGAZIN DE PIESE AUTO,PIESELE SE VAND IN CEA MAI MARE PARTE PRIN PRET NEGOCIAT.Magazinul are casa de marcat si marfa expusa.Am doua gestiuni dar problema este ca intrarea de marfa se face toata in gestiunea de gros iar apoi ce se vinde cu casa de marcat se face prin transfer de marfa din gros in detail ,in final in detail avand sold de marfa zero.E bine?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 11:18, 16 Februarie 2011
E in regula,insa aveti mare grija la modul de descarcare a gestiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Sold 378 negativ denisa2011 denisa2011 buna ziua am un magazin de produse de instalatii, am introdus marfa detail pt ca vand si la persoane juridice si la persoane fizice.Programul face singur ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)