Popa Adrian 
	    	Contabil

Popa Adrian 
	    	Contabil	    

Elena Perianu 
	    	Traducator autorizat

Elena Perianu 
	    	Traducator autorizat	    

Elena Perianu, Traducator autorizat
 Elena Perianu, Traducator autorizat 	
			~ final discuție ~
 cabinetpsih	                   

Buna ziua! Sunt titular al unui cabinet individual psihologic de aproximativ un an. Am rugamintea sa-mi spuneti concret care sunt cheltuielile deductibile ... (vezi toată discuția)
	                    cabinetpsih	                   

Buna ziua! Sunt titular al unui cabinet individual psihologic de aproximativ un an. Am rugamintea sa-mi spuneti concret care sunt cheltuielile deductibile ... (vezi toată discuția)

valerian_gl	                   

Ce cheltuieli poate deduce un PFA expert tehnjc judiciar în specialitatea cadastru-topografie, cu reţinere la sursă 10% impozit?
Există un anumit ... (vezi toată discuția)
	                    valerian_gl	                   

Ce cheltuieli poate deduce un PFA expert tehnjc judiciar în specialitatea cadastru-topografie, cu reţinere la sursă 10% impozit?
Există un anumit ... (vezi toată discuția)

ContSters326440	                   

Eu știam ca se pot, dar contabilul mi-a spus că trebuie să am foaie de drum și o motivație pentru acel drum. Sunt oarecum în dubiu, m-ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters326440	                   

Eu știam ca se pot, dar contabilul mi-a spus că trebuie să am foaie de drum și o motivație pentru acel drum. Sunt oarecum în dubiu, m-ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)