avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare in grupa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare in grupa

O persoana care a lucrat in domeniul administrativ intr-o exploatare miniera radioactiva beneficiaza de incadrare in grupa 1 speciala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:10, 16 Februarie 2011
laracroft4368 a scris:
O persoana care a lucrat in domeniul administrativ intr-o exploatare miniera radioactiva beneficiaza de incadrare in grupa 1 speciala?

Nu exista grupa I speciala, exista grupa I de munca si conditii speciale de munca.

Mesajul dvs. contine date insuficiente. Presupun ca, lucrand la administrativ, nu poate fi vorba despre activitate in subteran cel putin 50% din timpul normal de lucru. Putem discuta despre activitate in conditii speciale de munca daca persoana a lucrat in zonele I sau II de expunere la radiatii (vedeti art. 30 din Legea nr. 263/2010).
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionarii christinel christinel M-am nascut in anul 1967 si am lucrat 26 de ani si vreo 5 luni in conditii speciale de munca.Momentan sunt somer cu indemnizatie.La ce varsta as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite - grupa 1 de munca ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Lucrez in SC Port Bazinul Nou S.A. Galati din anul 2010 in functie de macaragiu, din cate stiu exista o lege care incadreaza pe cei care isi ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare batranuslab batranuslab Minerii de la Crucea intră în fiecare zi la muncă, şase ore. Scormonesc prin maţele pământului să-şi facă norma zilnică de un metru cub de minereu ... (vezi toată discuția)