Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Sotul e curios daca sora s-a casatorit intre timp, dar nu poate afla acest lucru de la ea pentru ca nu isi vorbesc. Ce modalitate ar exista sa afle? De exemplu, daca ar intreba la starea civila ar putea cauta in baza de date si sa-i dea aceasta informatie? Exista vre-un drept de a avea acces la astfel de informatii?
. Ideea e ca mi s-ar fi parut normal sa poti avea acces la aceasta informatie pentru ca sunt situatii in care poate ti-ar face bine sa stii.
Daca ii foloseste sau nu sa afle acest lucru, chiar nu are importanta. Ideea e ca mi s-ar fi parut normal sa poti avea acces la aceasta informatie pentru ca sunt situatii in care poate ti-ar face bine sa stii.
De exemplu, ai un/o iubit(a) si vrei sa stii de la inceput, in cazul in care persoana nu iti spune, daca a mai fost casatorita sau chiar este, ca sa nu mai pierzi timpul.
Multumesc pentru raspuns.
Daca ii foloseste sau nu sa afle acest lucru, chiar nu are importanta. Ideea e ca mi s-ar fi parut normal sa poti avea acces la aceasta informatie pentru ca sunt situatii in care poate ti-ar face bine sa stii.
De exemplu, ai un/o iubit(a) si vrei sa stii de la inceput, in cazul in care persoana nu iti spune, daca a mai fost casatorita sau chiar este, ca sa nu mai pierzi timpul.
Multumesc pentru raspuns.