avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie - minerit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie - minerit

buna ziua am esit la pensie in 2004 din minerit si nu am primit nici o marire de la 1ianuarie 2011 mineri din ce grupa fac parte am inteles ca din grupa speciiala eu am lucrat ca miner 23 ani 7 luni

Alte discuții în legătură

Cand voi primi restanta de 50% din punctajul suplimentar pentru activitatea in grupa i de munca? alexandruteutisan alexandruteutisan In anul 2008 am esit la pensie, la limita de virsta (50 ani) am lucrat 30 ani din care 14 ani si 8 luni grupa 1. Cind sau calculat grupa, am primit numai pe 7 ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca getaz getaz sant pensionar invaliditate nerevizuibil gr.II varsta 62 neimpliniti ,am 18 ani in grupa II de munca eu beneficiiez de acea marire incepand cu 1 ian.2011? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala luminitaadela luminitaadela buna ziua .tatal meu a lucrat 14 ani si 11 luni cu grupa 1 de munca .a lucrat ca miner in subteran doresc sa stiu daca poate iesi la pensie partial anticipata ... (vezi toată discuția)