Avem pe terasa blocului o statie de antene Cosmote iar anul acesta expira contractul de inchiriere. Sunt interesat sa aflu ce chirii se percep pentru astfel de contracte în conditiile in care noi primeam 70 de euro pe luna.Ce credeti? E putin sau trebuie sa le cerem mai mult!
Vă multumesc pentru detalii. Am luat legatura cu cineva de la firma de telefonie mobila, sunt pentru prelungirea contractului pe 5 ani însă chiria o vor de 200 euro pe lună, eu cred că e cam putin. Bineinteles că mi-au spus de faptul că daca nu le convine cît le cerem noi vor pleca in altă parte. Si eu mă gindeam să le cer 10 000 euro pe an, să văd cum reactionează!
Ok, ajutat-ma si pe mine, pe laterala casei liftului, banca de la parter are un suport 30/30 prins in 4 suruburi, o teava lunga de 50 cm si o antenuta mica. Cat sa le "fortez mana" pt chirie? asta se intampla in Resita, oras fara viitor...#-o
Pai daca banca este la parter inseamna ca este si ea proprietara a terasei ca oricare alt proprietar din bloc. Ceilalti proprietrai platesc pentru antenele lor?
Oricat ar plati tot bine este. Incercati asa cum au incercat si cei care-au povestit mai sus dar tineti cont si de statutul lor de proprietari.
Antena gsm
andradaa
Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)