avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum aflu date despre o firma?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum aflu date despre o firma?

Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla de pe internet sau in alt mod datele firmei pe care eu nu le mai am (in cartea de munca nu apar si alte documente de la firma nu posed): cod unic de inregistrare, atribut fiscal, nr. de ordine in registrul comertului si sediul social al acesteia.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 17 Februarie 2011
exista un site online al ORC-ul pe care puteti afla mai multe!
Informaţii despre instituţii publice, agenţii economici, societaţi de asigurare, brokeri, ong-uri. Selecţie după cod unic de identificare, nume şi judeţ
www.mfinante.ro > in dreapta sectiunea " informatii fiscale si bilanturi(persoane juridice)".
Succes.
www.onrc.ro
Am incercat sa gasesc informatiile la onrc.ro, mfinante.ro si nu am reusit, probabil pentru ca nu e SRL sau SA, ci asociatie. Am aflat pe site-ul ITM-ului adresa si CIF. Este de ajuns ca sa ii dau in judecata?
Daca este ONG atunci il puteti verifica aici
[ link extern ]

Potrivit art.112 C.proc.civ., cererea de chemare în judecată va cuprinde:
1. numele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul lor, precum şi, după caz, numărul de înmatriculare în registrul comerţului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice, codul fiscal şi contul bancar. Dacă reclamantul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales în România, unde urmează să i se facă toate comunicările privind procesul.
........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date firma chinook chinook Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o [b]asociatie [/b](nu SRL, SA) are cod unic de inregistrare, atribut fiscal, nr. de ordine in registrul comertului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Cum as putea afla ca o firma exista? mada7007 mada7007 Am fost de curand ales sa pozez pt o agentie de modelling numita DINAMIC STYLE MEDIA SRL.N/am gasit pe net nici un fel de informatie cum ca aceasta agentie ar ... (vezi toată discuția)
Nedumerire ovidiu2317 ovidiu2317 Un prieten,a deschis o firma in 2006 care n-a functionat deloc.,pt.ca a primit viza de Canada si a plecat in graba din tara.S-ar mai putea activa?Nu a ... (vezi toată discuția)