avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

mi am dat demisia din 2 decembrie 2010 cu preavizul de 15 zile in perioada 1-15 ian 2011(asa m- a oblicat sefu),iar acum imi vine fostul sef cu un angajament de plata dupa o luna de la incheierea contractului de munca ,contract incheiat cu acordul ambelor parti , de ce asa tarziu ,sa nu mai pot face eu cerere de anulare? ce se poate intampla daca nu l semnez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 17 Februarie 2011
angajament de plata pentru ce? semnat de dvs?
am predat gestiunea prin inventar unde am iesit minus ,minus provenit din furturi ,mag neavand nici un sistem de supraveghere si nici paza ,iar eu impreuna cu mai 7 angajate trebuie sa platim suma cu toate ca am prezentat dovezi ca se fura si cred ca marfa este asigurata.
angajamentul nu l- am semnat
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
vsa, utilizator
Nu semnati niciun angajament de plata ... sa va dea in judecata si sa dovedeasca ca sunteti vinovata de acel prejudiciu.
Daca aveti dovezi ca s-a furat din magazin, atunci pastrati-le sa le prezentati instantei de judecata in cazul unui litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemata in judecata de catre angajator in timpul concediului de crestere a copilului Inusk Inusk Sunt angajata unei societati din 2008 pe functia de lucrator gestionar ( gestiune comuna cu inca 3 colege). De 3luni ma aflu in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala feli30 feli30 buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)