avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bilete de tratament pentru pensionarii militari?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bilete de tratament pentru pensionarii militari?

Buna ziua,

Am vazut ca s-a dat unda verde la bilete de tratament pentru pensionari si cum tatal meu este pensionar si nici el si nici mama nu au mai fost undeva sa se odihneasca/trateze de foarte multi ani, m-am gandit sa-i ajut profitand de facilitatea acordata pensionarilor...aceste bilete de tratament suportate intr-un anumit procent de stat. Problema este ca tata a lucrat toata viata ca militar si implicit beneficiaza de o pensie militara, adica nu ppoate beneficia de avantajele unui pensionar "obisnuit".

Are cineva idee unde ma pot adresa pentru a verifica daca si tata, ca pensionar militar beneficiaza de vreo facilitate in acest sens? Am intrat pe site-ul ministerului apararii...si e o mare nebuloasa...n-am gasit nimic in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:28, 17 Februarie 2011
Va adresati casei de pensii sectoriale a MAN, si tatal dvs. are dreptul (cap. V, "Alte drepturi de asigurari sociale", din Legea nr. 263/2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces fluffy83 fluffy83 Buna ziua. As vrea sa stiu daca un angajat al Politiei locale are dreptul la ajutor de deces in cazul decesului unuia din parinti si in ce suma (vezi toată discuția)
De unde se solicita ajutor de deces pentru un pensionar militar decedat CameliaBP CameliaBP Tatal meu a fost pensionar militar si as vrea sa stiu unde depun actele necesare pentru solicitarea ajutorului de inmormantare cuvenit (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Emilia36 Emilia36 Mama mea, in varsta de 73 de ani, a optat, dupa decesul tatalui meu la pensie militara de urmas, pentru ca aceasta era putin mai mare decat pensia ei.Acest ... (vezi toată discuția)