Dupä lupte seculare am primit incredintarea minorului,definitiv si irevocabil.Pinä si instantele germane au anulat orice drept al tatälui asupra copilului. Pentru a putea pleca defintiv si a obtine viza de plecare defintivä in altä tarä ( nu Europa),am nevoie de acordul tatälui (desi am doar eu incredintarea minorului).Ambasada mi-a atras insä atentia cä aceastä semnäturä poate fi inlocuitä de o sentintä judecätoreascä din Romania(liberä circulatie).Ca intotdeauna cer pärerea nu numai a avocatilor mei,ci si a altor persoane si mä documentez asupra acestei probleme. Despre ce poate fi vorba exact si cum decurge?Mi s-a mai räspuns odatä pe forum cu foarte mult timp in urmä,dar nu mai retin.Vä multumesc anticipat pentru päreri.
Parerea mea este ca il puteti impiedica pentru ca e vorba de Israel.
Ii cer si cei de acolo acordul celilalt parinte.
Nu veti primi program la domiciliu cu minorul decat in raport de programul minorului, in functie de varsta,etc, daca va pleca din tara.Instanta nu poate da un program saptamanal din motive lesne de inteles daca pleaca.
Luati-va un avocat care sa faca un studiu de caz pe bani.
In ce oras e procesul ?
Doamna, exista un divort, o incredintare a minorului? Ca nu am inteles sa exista, colegii mei se pare ca presupun ca exista.
ASsa incat, lamuriti-ne ca sa va lamurim.
sunt divortata din anul 2006, copilul a ramas pin sentinta definitiva si irevocabila tatalui.
copilul a stat in tot acest timp 2 ani la mine iar el in israel...acum a venit dupa copil si vrea sa se stabileasca definitiv in israel impreuna cu copilul.
ce sanse legislative am sa impidic sotul sa plece???
In Israel din cate stiu nu poate fara semnatura dvs.
De ce nu cerereti reincredintarea minorului daca minorul a fost in fapt la dvs si nu la el ?
Ati avea sanse serioase sa obtineti castig de cauza.
poate sotul meu...in cazul in care castiga custodia copilului(doamne fereste) sa plece cu ea in china,tara de unde provine el fara acordul sau semnatura mea????ar putea s ao duca si sa o lase acolo la familia lui si el sa se intoarca aici pt k are afaceri??lucrul acesta mi la propus de cand s-a nascut micuta dar nu am fost de acord
va rog din suflet am nevoie de raspuns