avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... plagiat - furt intelectual
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

plagiat - furt intelectual

Buna ziua,

Sunt cadru didactic. Am aflat ca unul dintre studentii mei a scris si sustinut lucrarea de diploma la facultate in 2009, copiind fragmente (cuvant cu cuvant) din cartea pe care am scris-o cu cativa ani in urma (pentru partea teoretica) si folosind(pentru partea practica) rezultatele prezentarii mele la un congres (din nou, cuvant cu cuvant).
Initial, eu am fost conducatorul lucrarii de diploma, ulterior studentul m-a schimbat cu altcineva, fara sa ma anunte.

Nu am nimic cu faptul ca a schimbat conducatorul, nici cu noul conducator (care sunt sigur ca nu a avut habar de aceasta hotie), as dori doar ca HOTUL sa PLATEASCA.

As dori din suflet sa stiu ce as putea sa fac in acest sens. Am fost furat iar, pe de alta parte, hotul trebuie pedepsit. Nu este corect ca cineva sa promoveze lucrarea de licenta copiind. Subliniez ca nu doresc sa fac rau nimanui, doar doresc DREPTATE.

Va multumesc din suflet,

Marius
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Mpojar, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:28, 17 Februarie 2011
Este o testare a consultantilor din forum? O persoana cu valoarea dv. nu ar pune o asemenea intrebare, ar actiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi de autor - plagiat lucrare de licenta GeorgianaBighiu GeorgianaBighiu Buna seara, La o cautare a numelui meu pe internet am descoperit ca am fost trecuta in dreptul lucrarii unui doctorand de la Universitatea unde am absolvit ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac/ studii superioare AdisA AdisA Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele: 1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ... (vezi toată discuția)
Detalii acuzatie suspiciune de furt MadalinaS03 MadalinaS03 Buna ziua, As avea si eu nevoie de cateva raspunsuri.Am un coleg care este acuzat ca a furat ceva din laboratorul unui profesor.Profesorul a depus plangere ... (vezi toată discuția)