In data de 25.10.10 in unitatea noastra s-a emis o decizie de redistribuire a personalului TESA conform ord.MS1224/2010.Am semnat actele aditionale de redistribuire, iar pe 17.01.11 unitatea a primit o instiintare de la MS ca mai trebuie redistribuiti conform normativului inca 13 persoane. In consecinta , pe 17.02.11 angajatorul emite o noua decizie prin care dispune "incetarea aplicabilitatii" primei decizii si dispune ca toate persoanele redistribuite sa fie trecute pe functiile avute anterior si aplicarea din nou a ord MS1224/2010. Nu stiu cum trebuie sa procedam cind vom primi aceasta decizie, daca s-o semnam sau nu, daca actele aditionale se anuleaza de la sine, cum putem fi protejati? Eu fac parte din categoria celor distribuiti prima data si nu vreau sa trec pe postul avut anterior. Pot sa refuz semnarea deciziei si sa raman in continuare pe postul unde am fost redistribuita?
Anularea unei dispozitii se poate face oricum , oricand la dorinta angajatorului? Angajatul este oricind in pericol ca angajatorul sa se razgindeasca si sa modifice o dispozitie? In ce temei legal se poate modifica o dispozitie ?