avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... (educatie) - drept de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

(educatie) - drept de vizitare minor

tin sa aduc la cunostinta ca am doi copii din prima casatorie ,fetita a ramas la mine .in prezent sint casatorit.cind am divortat nu sa facut drept de vizita a copiilor acum pur si simplu mi se interzice sa mi vad al doilea copil,culmea e ca mama nu sta cu el,la lasat la o matusa iar mama a plecat in alt judet.ce pot face legal sa mi vad baiatul?ar trebui sami iau avocat sau pot si altfel.imi poate interzice sami vad copilul?
Cel mai recent răspuns: laurentiucostel22 , utilizator 09:32, 21 Februarie 2011
in caz ca nu reusiti sa va intelegeti cu mama, cereti un program de vizita in instanta.
daca dvs considerati ca baietelului i-ar fi mai bine cu dvs, puteti cere reincredintarea lui, mai ales ca s-au schimbat conditiile in care a fost incredintat mamei
va multumesc.dar numai prin instanta?dak merg la protectia copilului? mai ales k doamna ebolnava,are cancer, fara venit.....sta intrun apartament de 2 camerecu copilulwww.avocatnet.ro/images/smil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui copil minor din concubinaj marystanga marystanga Buna ziua! As doi sa va intreb cum as putea proceda pentru a obtine si eu custodia copilului meu minor in varsa de 3 ani rezultat in urma unui ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil minor... ella_80 ella_80 Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dreptul la vizite ruximani ruximani Buna ziua, vorbesc in numele fratelui meu, care are probleme cu fosta prietena cu care a trait timp de 4ani si au locuit la dom. fratelui ,rezultand un ... (vezi toată discuția)