avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Datorii PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorii PFA

am un pfa.si am o datorie de 6000 ron din care 3000 sant penalizari care cresc de la o zi la alta .
sant de acord sa le achit esalonat dar cu penalizarile pe care le percep cei da la anaf nu voi reusi niciodata sa scap
Stie cineva o solutie ?
care este procedura prin care anaf poate trece la ex.silita a unei persoanae fizice, avand datorii pe P.F.A. sau in aceste cazuri nu se face diferenta intre P.F.si P.F.A.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 05:52, 19 Februarie 2011
In cazul PFA pentru datorii se raspunde si cu patrimoniul personal.
Nu se face diferenta intre PF si PFA, pentru ca nici nu exista. Pentru ca penalitatile sa nu mai creasca trebuie sa platiti integral datoria initiala. Apoi se poate face o esalonare a penalitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari cass ddaannbz ddaannbz Buna ziua, Am o restanta la un PFA in valoare de 6500 ron din 2007. Cu penalitatile de rigoare suma a ajuns acum la 11300 ron.Intrebarea mea este pana unde ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu imi scade doar din debit, ci si din penalitati Daniel_Blondu Daniel_Blondu Situatia este in felul urmator. Eu am 3000 RON datorie curenta, cu 10000 PENALITATI. Lunar achit 500 RON, insa, suma este impartita, dupa placerea casierului ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa cu norma fixa valscu valscu Buna ziua, Sunt nevoit de firma la care lucrez sa-mi fac PFA, ramanand si angajat cu norma intreaga. Am ales pentru PFA varianta cu norma fixa (sa zicem ca ... (vezi toată discuția)