avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Situl Ambasadei Spania in Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Situl Ambasadei Spania in Romania

Stie cineva adresa paginei in internet a Amabasadei Spania? Nu apare nicaeri, am o sumedenie de timp cautando.
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 3 Septembrie 2004
SPANIA
Adresa: Ambasada Spaniei - Str. Tirana, nr. 1, sector 1
Telefon: 021.230.17.39 / 021.231.08.77
www.spania.xnet.ro
Sunt Impresionat de situl asta ... www.spania.xnet.ro ..... adevarul ca nici nu trebuia sa ma astept la mai mult .: -|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie spania leomard14 leomard14 Buna ziua,am o cunostinta caruia in anul 2006 i s-a dat interdictie in Spania pentru 10 ani ,sincer nu stiu din ce cauza.Acum el doreste sa mearga acolo in ... (vezi toată discuția)
Vacanta cu pasapot pe nume vechi aandreadiana aandreadiana Buna ziua! urmeaza sa facem cununia civila in data de 1 septembrie, iar pe 5 avem deja biletele sa plecam in vacanta in Egipt. Intrebarea mea este daca exista ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean sua hamzaxxxl hamzaxxxl Salut. Am si eu nevoie de ajutor va rog. Eu sunt cetatean roman, iar sotia mea este cetatean american(SUA). Ne-am casatorit religios si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)