avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire neachitata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire neachitata

In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de astazi nu s-au virat banii in contul service-ului pentru a-mi ridica masina . Mentionez ca acordul de plata s-a semnat in 23.12.2010 iar conform legislatiei asiguratorul era obligat ca in termen de 20 zile lucratoare sa vireze banii.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc
Cel mai recent răspuns: ciolpi , utilizator 22:42, 24 Februarie 2011
Buna seara ! Actionati in instanta firma asiguratoare ....
daca as face reclamatie la csa ar avea vreun efect asupra asiguratorului?
Pana la instanta sunt necesari si obligatorii inca doi pasi: reclamatie la CSA si apoi chemare la conciliere in care printre altele sa-i reamintiti asiguratorului ca veti solicita si penalizari de intarziere si cheltuieli de judecata si onorarii avocat. Si deabia acum puteti merge in instanta. Dar angajati-va un avocat specializat pe probleme de dauna din asigurari. Succes!
BUNA ZIUA,DL.TUDOR.AS DORI SA AFLU CE SANSE DE A CISTIGA ,AS AVEA DACA VOI AJUNGE LA PROCES,SPECIFIC CA MASINA LA MOMENTUL ACCINDENTULUI ERA NOUA,AVEA DOAR 10 ZILE DE CIND O RIDICASEM DE LA REPREZENTANTA SI 297 DE KM. LA BORD,IAR ASIGURATORUL A SPECIFICAT PRIN ACORDUL DE PLATA DIN 23 DEC.2010 CA ESTE DE ACORD CU SUMA CE PE DEVIZ EMIS CE CATRE SERVICE
Euroins va plati, mai greu dar va plati mai ales daca a dat acceptul de plata la service. Daca va adresati CSA in mod sigur vor grabi plata. Daca ajungeti la proces, pina la primul termen (imediat dupa chemarea la conciliere) vor plati si actiunea va ramine fara obiect.

Alte discuții în legătură

Probleme grave la dosar de dauna totala pe casco georgefrangulea georgefrangulea In septembrie 2009 pe data de 6, am fost lovit de o masina de gunoi de 14tone . Pe 7/09/03 ma duc cu actele la alliantz, imi deschid baieti dosar de dauna ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca catalinjkd catalinjkd Buna seara, Nu credeam ca exista o astfel de societate dar... Pe scurt: pe 04.04.2011 am fost implicat intr-un accident in lant, fara sa fiu vinovat: pe ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul hotaraste culpa comuna snake65 snake65 La inceputul lunii iulie am fost implicat intr-un accident de masina. Cel cu care am intrat in coliziune si-a recunoscut vinovatia, sens in care a formulat o ... (vezi toată discuția)