avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am obtinut codul ISBN si vreau sa multiplic si sa ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am obtinut codul ISBN si vreau sa multiplic si sa distribui cartea. Ce trebuie sa fac?

am scris o carte, am obtinut codul ISBN pentru ea, pentru care am platit o suma, acum urmeaza sa o multiplic si sa o distribui in librarii/locuri publice.
care sunt pasii? ce trebuie sa mai declar/platesc?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 14:06, 20 Februarie 2011
pentru a raspunde cat mai corect specificati daca aveti si contract de munca cu norma intreaga sau timp partial;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Al 2-lea job beneficiaza de bonuri de masa nicolecaracuda nicolecaracuda Buna ziua, Am doua locuri de munca , la primul loc nu primesc bonuri de masa,in schimb la cel de al 2-lea loc de munca firma la care lucrez orea angajatilor ... (vezi toată discuția)
Copyright andrei1221 andrei1221 Buna ziua ! Am scris o carte cu subiect Sci&Fi si as dori sa o public. Nu am mai publicat niciodata nimic si nu stiu cum se procedeaza. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)