avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DEMISIE ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DEMISIE ADMINISTRATOR

In luna septembrie 2010 am fost numit prin Hotararea Consiliului Local , in functia de administrator de societate comerciala cu raspundere limitata , societate ce are actionar unic Consiliul Local . Nu am contract de mandat sau alt tip de contract . In H.C.L. nu se specifica ceva in legatura cu posibilitatea de demisie a mea . Totusi care ar fi procedura de demisie ? Unde se depune demisia ( la Consiliul Local , la Primar ) ? Exista vreun termen de preaviz ( 15 sau 30 zile ) ? Cand intra in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: stelios , utilizator 13:04, 20 Februarie 2011
Demisia se depune la secretariatul primariei, cu un preaviz de 15 zile. Primarul o va include pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local. Oricum, demisia este un act unilateral si deci opozabila tertilor, inclusiv consiliului.
Unde se precizeaza 15 zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator condorvb condorvb Care sunt procedurile in cazul unei demisii administrator societate SRL in cazul in care administratorul are un contract clasic de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii 2010 stelios stelios Sunt personal contractual in aparatul propriu al primarului , in domeniul situatiilor de urgenta , din anul 2007, cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Administrator Booksy Booksy Sotul meu este angajat la o firma cu contract de munca in functia de director general si apare si in actul constitutiv ca administrator. El vrea sa plece din ... (vezi toată discuția)