avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... completare RJIP la PFA-urgent
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

completare RJIP la PFA-urgent

Daca in RJIP am trecut la rubrica Plati toata valoarea trecuta pe factura de la furnizori,deci nu am inregistrat chitantele,sunt pasibila de amenda la efectuarea unui control de fond?...
Exista o baza legala in acest sens?...care?...
Cel mai recent răspuns: bianchita , utilizator 14:36, 20 Februarie 2011
Dupa cum spune si demunirea Registrul jurmal de Incasari si plati, trebuie sa intregistrati in acesta platile propriu-zise, pe baza documentelor justificative.
factura fiscala nu reprezinta o plata.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Am inteles acum ,dar asa am facut ...si voi avea control de fond...
Pe ce perioada aveti trecut asa? Aveti declarat si platit pentru acea perioada impozitul?
pe o perioada de 3 ani ...am declarat si platit pentru acea perioada impozitul...
Sa inteleg ca pentru toata acesta perioada ati completat cu factura?
Ok. sunt 2 variante:
1. sa nu observe inspectorul, poate verifica prin sondaj (desi sansele sunt mici)
2. sa observe si sa va dea jos cheltuiala trecuta in plus si sa va stabileasca o diferenta de impozit.

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 alina240 alina240 Buna ziua, Sunt PFA, anul trecut am avut activitate, insa anul acesta nu o sa mai am. Am cateva facturi de anul trecut neincasate. Sper ca le voi incasa ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva andreea_catalina andreea_catalina 1. Pentru un PFA cu activitatea principala proiectare si audit energetic se pot trece in RJIP la plati cotizatia anuala platita la o asociatie profesionala? ... (vezi toată discuția)