avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA persoane fizice care au depasit valoare vanzari ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

persoane fizice care au depasit valoare vanzari terenuri 35000 euro

ce evidenta contabila trebuie sa intocmeasca si ce declaratii trebuie sa depuna persoanele fizice care au depasit val vanzarii terenurilor 35000 euro ?mentionez ca am primit decizie de platitor tva.:((:((:((:((#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:06, 20 Februarie 2011
Intocmiti declaratia informativa 392,pe care o veti depune pana la data de 25 a fiecarei luni.
Aveti obligatia de a intocmi facturi in care se inscrie tva-ul,de a inscrie facturile emise in jurnalul de vanzari si de a face raportarea acestora in Declaratia 392.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - depasit plafon 35000 euro x-men x-men Buna seara, Am si eu o intreabare urgenta, daca puteti sa ma ajutati va rog: Eu lucrez in domeniul IT si activatatea PFA-ului pe anul acesta a constat in ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 Anamaria Gutiu Anamaria Gutiu Avocatii trebuie sa depuna declaratia 392?! (vezi toată discuția)
D 392 b ContSters160319 ContSters160319 Va rog frumos sa-mi comunicati daca un PFA cu activitate comerciala de prestari servicii, cu plata impozitului pe venit in sistem real si ne platitor de TVA, ... (vezi toată discuția)