Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AMORTIZARE NEINREGISTRATA IN PERIOADA

Buna ziua.
ma confrunt cu urmatoarea problema: in aprilie 2010 s-a achizitionat un autoturism second hand si nu s-a inregistrat deloc amortizarea acestuia. Se poate face o nota contabila in decembrie cu valoarea totala a amortizarii? sau ar fi mai corect sa intru in luna iulie, imediat dupa inchiderea bilantului si sa inregistrez lunar aceasta amortizare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:48, 20 Februarie 2011
Cum sa intrati in fiecare luna sa inregistrati amortizarea? Legal nu aveti voie,cred ca stiti acest lucru. Inregistrati amortizarea aferenta celor 8 luni print-o nota contabila,iar amortizarea pentru decembrie o inregistrati separat,fiind pentru luna in curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pfa calecsa calecsa Buna ziua Am luat un imprumut bancar pe PFA pentru achizitionarea unui autoturism second hand pentru firma.Va rog sa-mi spuneti daca pot inregistra in RJIP ... (vezi toată discuția)
Amortizare auto second hand Ana M Eliade Ana M Eliade As dori sa stiu pe ce prioada se poate amortiza un autoturism second hand? Mentionez ca autoturismul este achizitionat de pe piata interna, are o vechime de 5 ... (vezi toată discuția)
Bilant Barti Maria Barti Maria In ianuarie 2012 o SC a cumparat un laptop din profitul realizat in anul 2011 .in prima luna s-a trecut pe amortizari 50% deci amortizare accelarata iar apoi ... (vezi toată discuția)