avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... inchidere sau suspendare intreprindere individuala???
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

inchidere sau suspendare intreprindere individuala???

Am deschis acum 2 luni o intrepeindere individuala pt vanzari produse legume si fructe cu amanuntul si nu a mers precum speram.Acum as dori sa suspend activitatea sau sa o inchid.Care este metodologia???Cu casa de marcat ce fac?Ce acte trebuie sa depun si ce costuri sunt?Cum este mai bine sa o inchid sau sa o suspend?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARIA MAGDALENA HISUM , Consultant credite si finantari 19:42, 20 Februarie 2011
Trebuie sa mergeti la Oficiul Registrului Comertului si sa depuneti o cerere de suspendare. Tariful este de 124 lei. Se poate suspenda activitatea pe o perioada de 3 ani, cu indcepere din data depunerii cererii. Ideal ar fi doar sa suspendati activitatea, poate pe viitor veti dori sa va reorientati. Vi se anuleaza codurile CAEN, deci la redeschidere va trebui sa specificati noile coduri ( sau vechile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4618 Cosmin83 Cosmin83 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic ... (vezi toată discuția)