avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte de identitate

am pierdut nste acte personale, printre care si actul de la casa si buletinul de identitate..... cum pot obtine un nou act de identitate, chiar si provizoriu, pentru a le putea reobtine -in duplicat- pe celelalte si care sunt taxele, preturile pe care le am de achitat si catre cine .....
Cel mai recent răspuns: ContSters126200 , utilizator 14:08, 21 Februarie 2011
Puteti solicita eliberarea unei carti de identitate provizorii (adeverinta) care are valabilitatea maxim 1 an cu mentiunea lipsa act spatiu, si atunci aveti nevoie de:
- cererea pentru eliberarea actului de identitate;
- 3 fotografii marimea 3x4 cm cu banda alba de 7 mm la baza;
- documentele pe care le puteti prezenta, din categoria celor cu care, potrivit legii, se poate face dovada numelui de familie si a prenumelui, a datei de nastere, a starii civile, a cetateniei române, in original si copie;
- chitanta reprezentând contravaloarea cartii de identitate provizorii - 1 leu;
- timbru fiscal sau chitanta reprezentând contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru - 4 lei.
O vizita la ghiseul de evidenta a populatiei din orasul dvs. va poate lamuri mai bine – in unele locuri in tara taxele se achita la ghiseu, in altele la trezorerie.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters126200, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea cartii de identitate provizorii cand persoana fizica nu poseda toate documentele necesare pentru eliberarea cartii de identitate Ares-3 Ares-3 [b]Documente necesare[/b] - cererea pentru eliberarea actului de identitate; - 3 fotografii marimea 3x4 cm cu banda alba de 7 mm. la baza; - documentele ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca un act de identitate provizoriu pe o perioada de 1 an dupa ce expira se poate reinnoi pe inca un an, deoarece conditiile ... (vezi toată discuția)
Obtinere carte identitate fara domiciliu cosmina_25 cosmina_25 Lucrez pentru un ong de ajuta prsoane fara adapost si printr acste persoane sa constat ca multe sufera de diverse boli de la hepatita B si C HIV sau ... (vezi toată discuția)