avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice

am fost depistat conducand auto sub influienta bauturilor alcolice.......peste 0,4 in aerul expirat iar in sange 1,.. si 1,..........prblema este urmatoarea ,,probele de sange sigilate in fata mea la spital au ajuns la iml dupa 8 zile si cu cutia desigilata. ce sanse am sa anulez expertiza? va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
vxd, utilizator
am scapat!!!!!!!!!!!!!!!dupa aproape un an am primit sup!!!!=D> mii de multumiri celor care m au indrumat pe acest forum si un sfat f important :nu consumati alcool daca urmeaza sa plecati cu masina chiar si a doua zi!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
vxd, utilizator
sunt foarte fericit mi am recapatat permisul si nu am cazier=D> uneori mai te ajuta si norocul pot spune ca am avut noroc!!!!!!
daca am fost scos de subt urmarire penala acest lucru imi va aparea la cazier? cazierul ramane curat?
NU se va insera in cazierul judiciar niciodata o fapta pentru care invinuitul a fost scos de sub urmarirea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substantelor psihoactive User0798 User0798 Buna ziua , am incalcat art. 336 (2) fiind oprit in trafic si testat anti drog (saliva) rezultatul fiind pozitiv , ca urmare mi a fost recoltat sangele si ... (vezi toată discuția)
Revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului avvalentina avvalentina Cine a fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice [b]fara a fi verificata in prealabil procedura prelevarii sangelui [/b][i]pentru ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)