Sunt intr-un proces de succesiune a bunurilor mobile ramase in urma decesului parintilor. Avind probleme de sanatate
(locomotorii) nu ma pot prezenta in instanta,nu mi-am angajat avocat facindu-mi singur apararea prin inscrisuri.
Ca drept dovada am cistigat in recurs procesul cu partea adversa care a avut avocat. In urma recursului dosarul a fost trimis spre rejudecare la instanta de fond in favoarea mea. Avocata partii adverse fiind foarte deranjata a cerut
presedintelui de instanta sa-mi angajrze un avocat din oficiu deoarece respectiva avocata nu mai doreste sa se termine procesele cu casare si trimise spre rejudecare.
INTREBARILE MELE :
- Nu incalca prevederile art.14 alin.1 din 1 din OUG nr.51/2008 care intra in vigoare la 25.05.2005 ???
- E normal sa se intimple asa ?
- De ce o deranjeaza pe d-na avocata ca eu nu am avocat si imi fac singur apararea ?;
... eu am o alta nedumerire... daca sotia dvs. poate fi prezenta in sala la termenele de judecata, de ce nu ii dati ei procura sa va reprezinte, si , tot prin intermediul ei sa depuneti de fiecare data inscrisurile pe care le considerati utile in vederea apararii???? :-/