avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit profit reinvestit 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

profit reinvestit 2010

buna....am si eu o mare nelamurire...in dec.2010 am achizitionat 2 utilaje din clasa 2.1.,dar pe care nu le-am dat in folosinta in dec...profitul din trim.4 2010 acopera integral aceasta investitie...intrebarea este: beneficiez de scutirea de impozit pt.profitul reinvestit? mai este in vigoare aceasta facilitate? eu stiam ca se aplica pana la 31 dec.inclusiv, dar nu stiu daca nu s-a abrogat cumva...
astept raspuns...e urgent pt. ca tb. sa depun 101 pana pe 25.02
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Profitul reinvestit simonbontas simonbontas buna ziua.as avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca stie cum se contabilizeaza scutirea de impozit a profitului reinvestit in cazul in care la sf.trim IV am ... (vezi toată discuția)
Calcul scutire de impozit pentru profitul reinvestit VIORICA-VIORICA VIORICA-VIORICA Buna ziua, In trim.3 2018 societatea a achizitionat si pus in functiune un utilaj in valoare de 400000 lei; profitul contabil brut in T3 este 183000 lei iar ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe profit "unitati protejate" cf. legii 448/2006 Patai_Katalin Patai_Katalin Suntem o societate care lucreaza cu persoane cu handicap, avand statutul de”unitate protejata” conform legii 448/2006. Conform legii 448/2006 art.82 ... (vezi toată discuția)