avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am luat bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am luat bataie

am fost la disco,un prieten de al meu avea probleme cu un grup de baieti,m.am bagat sa ii despart,el a plecat...am fost batut de 7 tineri....mam internat la spital la urgenta 5 zile ...as vrea sa ii dau in judecata....ce ar fi de facut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 14:01, 22 Februarie 2011
In primul rand trebuie sa faceti o plangere catre politie in care detaliati evenimentul nefericit. Spitalul o sa va elibereze acte din care rezulta numarul zilelor de spitalizare si leziunile suferite. Aceste acte le veti depune la dosarul pe care il va intocmi politia sub supravegherea procurorului. De asemenea, o sa aveti nevoie de martori care sa confirme sustinerile dumneavoastra.

Ne pare rau pentru ce ati patit! Sanatate va doresc!
Stiu ca va e greu insa exista Parchete in tara care dau scoatere de sub urmarire penala a celor vinovati si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ, in conditiile in care numarul de ingrijiri medicale este pana in 7-8 zile. Va spun lucrul asta, ca sa stiti la ce sa va asteptati.
De asemenea, va puteti constitui parte civila si sa solicitati de la ei despăgubiri civile compuse din daune materiale si morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat, ce pot face? romaria2012 romaria2012 Buna ziua, Am fost batut de doi tineri langa masina mea de fata cu sotia mea. La sosirea politiei ei au spus ca am sarit primul la bataie. Eu am spus ca ei au ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier marius_mau69 marius_mau69 pe data de 8.07.2011 prietana a suferit un accident in urma neacordarii de prioritate de catre un papuc ea circuland cu un moped. ca urmare accidentului a ... (vezi toată discuția)