avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat din oficiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat din oficiu

Cum trebuie sa procedeze un avocat din oficiu care nu se intelege sub nicio forma cu clientul? Poate renunta la client? Si daca da, trebuie sa dea explicatii la barou?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 21:01, 14 Mai 2008
In lipsa de o dispozitie expresa a Legii nr. 51/1995 privind acest aspect al asistentei juridice din oficiu este evident ca avocatul, pentru motive temeinice poate solicita responsabilului cu activitatea din oficiu din cadrul Baroului inlocuirea sa cu un alt avocat care poate fi desemnat in locul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul din oficiu ciorditu ciorditu Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu incepatorius incepatorius a mai fost postat, stiu, dar va rog nu stergeti. Il pun si aici, pentru ca de fapt aici este locul lui, in primul forum nu era vizualizat de cine trebuia cu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate carmen_rusu carmen_rusu Am luat ex. de admitere in avocatura. In prezent imi desfasor activitatea in functia de consilier juridic. Pot intra in barou si apoi sa ma suspend ca ... (vezi toată discuția)