avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Rezervare denumire firma - modificari in cerere
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Rezervare denumire firma - modificari in cerere

Am depus o cerere la ONRC pentru verificarea disponibilitatii denumirii unei firme si pt rezervarea denumirii. In cerere m-am trecut ca asociat unic.
Intre timp, am hotarat sa il trec si pe sotul meu ca asociat. Mai pot face aceasta modificare atunci cand depun actele pentru constituirea firmei ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: volar , utilizator 16:21, 22 Februarie 2011
da, aveti aceasta posibilitate.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat sediu social ioanadf ioanadf La infiintarea unei noi firme, cand se depune la finante cererea inreg sediu social? Inainte sa mergi sa inregistrezi firma la Reg com (adica se depune de ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare denumire firma asociat GabrielAlb GabrielAlb Buna ziua ! Am vorbit cu o persoana care se ocupa de infiintare firma de tip PFA,II,SRL ca sa imi faca rezervarea pentru denumirea firmei la un SRL. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire srl denisaionescu22 denisaionescu22 Buna ziua, Am facut rezervarea denumirii unui SRL in calitate de ASOCIAT insa SRL-ul este al sotului meu si el va fi asociat unic asadar conform statutului ... (vezi toată discuția)