avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna seara. Voi efectua un 'in vitro' in afara tarii, in CE. Medicul de acolo imi va da o scrisoare catre medicul meu de familie in care va recomanda repaus la pat doua saptamani dupa interventie. Am vorbit cu medicul meu de familie de si i-am spus acest lucru si el spune ca nu exista un protocol intre tara noastra si alte state din UE prin care el sa poata primi aceasta srisoare si sa-mi dea concediu medical in baza ei. Este adevarat? Cum pot face sa primesc concediu medical pentru ceea ce am scris mai sus?

Alte discuții în legătură

Concediul medical andreeacosminagarg andreeacosminagarg Buna-ziua, ma intereseaza si pe mine sa aflu cine ar trebuii sa imi acorde concediul medical medicul de familie sau medicul specialist. In urma unui consult ... (vezi toată discuția)
Cm refuzat de medicul de familie kike kike Pe 31 august mi-am rupt degetul de la picior.Am chemat salvarea,si am fost la spital,unde s-a constatat fractura.Am primit o scrisoare medicala si recomandarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am operat astazi de cataracta in privat (clinica ... sorrai sorrai Buna Ziua, M-am operat astazi de cataracta in privat (clinica nu are contract cu CASMB). Doctorul de familie nu vrea sa imi dea concediu medical pentru ziua ... (vezi toată discuția)