avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CM refuzat de medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CM refuzat de medicul de familie

Pe 31 august mi-am rupt degetul de la picior.Am chemat salvarea,si am fost la spital,unde s-a constatat fractura.Am primit o scrisoare medicala si recomandarea 3 saptamani in repaus total.Nu am profitat imediat de asta pentru a-mi lua CM,insa acum situatia s-a agravat,degetul meu nu s-a vindecat,dimpotriva.Am fost iar la medicul din spital,specialist ortoped,am facut o alta radiografie si trebuie sa stau urgent 3 saptamani in repaus,altfel va fii necesara o 'agrafa',oasele fiind prea subtiri si nu poate fii operat.Am sunat medicul de familie si mi-a spus ca dansa nu-mi poate da CM,pe motiv ca trebuie sa merg in policlinica,sa ma vada un ortoped si doar respectivul imi da acest CM.A mai zis ca asa fac medicii din spitale,te 'plaseaza'.Cine trebuie sa-mi dea acest concediu?
Cel mai recent răspuns: kike , utilizator 11:12, 2 Octombrie 2012
in atentia celor interesati;specialistul din policlinica da CM initial,apoi tot el prelungeste,sau daca nu ,medicul de fmilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui incident mama mea a ajuns la un spital ... Laura1907 Laura1907 Buna ziua, in urma unui incident mama mea a ajuns la un spital de stat cu ruptura ligamente umar (disjunctie acromio-claviculara) . In urma diagnosticului a ... (vezi toată discuția)
Buna! acum 3 saptamani am fost la spital pentru o lovitura groaznica ... Ale2120 Ale2120 Buna! Acum 3 saptamani am fost la spital pentru o lovitura groaznica la picior, doctorul m-a diagnosticat cu entorsa, am urmat toti pasii si sfaturile oferite ... (vezi toată discuția)