avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre REVISAl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre REVISAl

Ca angajat acum dupa 01.01.2011 ma pot cauta in Registru de evidenta electronic pentru a vedea daca angajatorul chiar mi-a declarat contractul de munca? La Casa de pensii stiu ca daca soliciti stagiul de cotizatie, platesti si astepti mai multe zile si nu stiu daca acum dupa noile modificari ne prezinta chiar maririle de salarii si toate informatiile. La ei ajung acum informatiile din Declaratia 112 care se depune la Finante.
Cel mai recent răspuns: ContSters184802 , utilizator 12:54, 23 Februarie 2011
daca stiti denumirea firmei si cod fiscal va puteti adresa ITM (corpul de control) cu solicitarea de a va confirma inregistrarea contractului dumneavoastra in revisal respectiv transmiterea sa la ITM

Alte modalitati de aflare mai pot fi doar cererea listarii de la angajator a inregistrarii in revisal dar nu va da si siguranta transmiterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata incepand cu 01.01.2011 MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua din nou Referitor la statele de plata, incepand cu 01.01.2011, se pare ca nu se vor mai depune pe hartie la itm, ci electronic. stie cineva cum va ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la fortele de munca floryosman floryosman Cum aflu daca contractul meu este luat in evidenta la fortele de munca ? #-o (vezi toată discuția)