avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum imi recuperez banii de la angajator?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum imi recuperez banii de la angajator?

Mi-am dat demisia in 14.02.2011, conform Legii 53, art.79, paragraf 8, tot atunci mi s-a facut si decizia de incetare a CIM.
Angajatorul are sa-mi achite mai multe salarii, care cumulate inseamna 8.550 lei.
Am cazut de acord cu angajatorul sa primesc esalonat acaesta suma, in 8 rate la distanta de 15 zile, prima rata fiind scadenta in 22.02.2011.
S-a facut un grafic de esalonare, in doua exemplare (unul la mine si unul la angajator), care a fost inregistrat in Registrul Intrari-Iesiri.
Angajatorul a semnat si stampilat la "Respact angajamentul" si eu la "Am luat la cunostinta".
Prima scadenta a fost pe 22.02.2011 si nu a fost respectata!
Ce pot face ca sa-mi recuperez banii?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 14:07, 23 Februarie 2011
Depuneti plangere scrisa la ITM la care anexati copie dupa acest inscris.Promovati actiune civila in pretentii la tribunal-sectia litigii de munca.
andymaurul a scris:

Depuneti plangere scrisa la ITM la care anexati copie dupa acest inscris.Promovati actiune civila in pretentii la tribunal-sectia litigii de munca.

Este corect ceea ce spuneti numai ca eu as recomanda sa se mearga cu ambele actiuni in paralel si sa nu se inteleaga cum ca ele ar fi conditionate una de cealalta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate calcul penalitati & esalonare julien_slbz julien_slbz Am incheiat un grafic de esalonare a unei sume restante in urma caruia m-am obligat catre un furnizor de utilitati la plata lunara a unei rate pana la ... (vezi toată discuția)
Proprietar nou nu recunoaste restante esalonate, platite pana la data vanzarii apartamentlui conjoint conjoint Vara aceasta,in cadrul A.G a asociatiei de proprietari a fost constituit un fond in vederea achitarii datoriilor esalonate pe 12 luni catre furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de asociatia de proprietari baciuc29 baciuc29 buna seara.am fost dat in judecata de asociatia de proprietari avand debitul 0 si penalitati de 1700 ron.eu nu am cash 1700 ron la acest moment,asa ca sunt ... (vezi toată discuția)