ContSters161855 
	    	Utilizator

ContSters161855 
	    	Utilizator	    

ContSters161855, utilizator
 ContSters161855, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Doina Elena	                   

Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Doina Elena	                   

Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)

irina_irina	                   

Buna ziua!
Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de ... (vezi toată discuția)
	                    irina_irina	                   

Buna ziua!
Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de ... (vezi toată discuția)

florinita	                   

Am un angajat din 01.05.2001  care pleaca cu demisia din 01.07.2011.
Societatea a avut aprobare de tinere a cartilor de munca. Cartea de munca este deja ... (vezi toată discuția)
	                    florinita	                   

Am un angajat din 01.05.2001  care pleaca cu demisia din 01.07.2011.
Societatea a avut aprobare de tinere a cartilor de munca. Cartea de munca este deja ... (vezi toată discuția)