avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

buna ziua, sunt medic veterinar si vreau sa particip la un concurs unde ca si conditie de participare se cere sa am vechime 3 ani si sa fiu medic veterinar. Ce se intelege prin vechimea de 3 ani ( vechimea dupa cartea de munca angajat ca medic veterinar?) . Mentionez ca eu din anul 2006 lucrez ca medic veterinar (contract de concesiune activitati veterinare cu statul) iar ca unic administrator la societatea cu care concesionam legea nu-mi permitea sa ma angajez singur la firma mea deci nu am putut sa am carte de munca, se poate considera si aceasta o vechime ca sa pot participa la concurs?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 07:34, 25 Februarie 2011
Daca postul pentru care doriti sa participati la concurs este de medic veterinar inseamna ca se are in vedere vechimea de 3 ani in aceasta profesie. Indiferent ce ati facut ca unic administrator perioada in care nu ati profesat ca medic veterinar nu constituie vechime in profesie, ci doar in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc munca vladutel vladutel Buna ziua, sunt medic veterinar si am concesionata o circa veterinara, de 13 ani. Sunt angajata la propria firma dar sunt subordonata directiei sanitar ... (vezi toată discuția)
Angajat vs neangajat (actionar srl) sovid sovid Sunt actionar la un srl cota 50% .Cum pot sa fac sa platesc CAS, sanatate, Somaj si ce mai e de platit daca nu fac contract de munca la respectivul srl? ... (vezi toată discuția)