avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura repreentare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura repreentare administrator

Sunt asociat impreuna cu cineva intr-o societate, fiecare cu 50%, celalalt partener fiind administrator. Ne-am certat, avem active imobilizate pe firma si celalalt asociat care este si administrator ma ameninta ca cedeaza printr-o procura administrarea societatii unei persoane dubioase si ca va avea astfel grija sa inchida magazinul nostru si sa-l inchirieze unui tert contra unei sume modice diferenta fiindu-i platita la negru.
Cum pot cere anularea aceste eventuale procuri de reprezentare si cum pot cere scoaterea actualului administrator din aceasta functie?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:00, 23 Februarie 2011
Prin instanta judecatoreasca. Si faceti asta cat mai curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala mmmmela mmmmela buna ziua, daca intr-o societate comerciala sunt 2 asociati 50%-50%,ambii administratori si unul dintre ei doreste a inchide societatea respectiva,a trimis ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma srl Balazs.M, Balazs.M, Buna ziua! Am o problema destul de mare. Acum 3 ani am infiintat un srl singura. Apoi am luat un partener in firma cu 50-50% si toate drepturile. Firma nu a ... (vezi toată discuția)
Problema mostenitori parti sociale ThomasT6 ThomasT6 Asociatul meu detinea 50%, a decedat de cativa ani. Dinaintea mortii lui ma ocupam doar eu de societate(magazin satesc) acesta neimpicandu-se deloc. Rudele ... (vezi toată discuția)