avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Credit ptr IMM-uri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Credit ptr IMM-uri

Am solicitat un credit la mai multe banci- ptr dezvoltarea afacerii- si am fost refuzat, pe motiv ca in calitate de persoana fizica ,sunt inregistrat la biroul de credite pentru intarziere la plata ratelor. Mentionez ca sunt asociat unic, iar societatea este pe profit. De unde pot lua un credit? Cum ramane cu sloganul "sprijinirea pe toate planurile a mediului de afaceri"? Ce legatura exista intre persoana fizica si persoana juridica? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Persoana juridica fara datorii - neacordare credit udangiu udangiu Am solicitat un credit ptr dezvoltarea afacerii la mai multe banci si mi s-a refuzat, pe motiv ca cei 2 asociati sunt inregistrati in Biroul de credit, cu ... (vezi toată discuția)
vinzare /dare in plata / imobil la pers fizica (creditor) Klara77 Klara77 Buna seara ! Va rog frumos ajutati-mă cu un sfat legat de cum as putea sa trec apartamentul in care locuiesc , de pe persoana juridică pe persoana fizica ( ... (vezi toată discuția)
Credit contractat pe societate comerciala instrainata ulterior Orvo Orvo Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si v-as fi recunoscator pentru cateva sfaturi: In calitate de administrator si unic asociat al unei societati ... (vezi toată discuția)