avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri (masura 112)-
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri (masura 112)-

Detin teren,cladire,un numar de aproximativ 100 de capete capre si dorinta de dezvoltare a domeniului de activitate. Care sunt pasii "da capo al fine" pe care trebuie sa-i parcurg pentru accesarea de fonduri europene? Mentionez ca NU as vrea sa apelez la o firma de consultanta! Va rog raspuns la subiect ! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:50, 28 Februarie 2012
Lucrez la o firma de consultanta in domeniu si vreau sa-ti spun ca fara ajutorul unei astfel de societati, este foarte greu sa depui cu succes un proiect pe fonduri europene. Nici nu-ti poti imagina cate probleme se pot ivi pe parcursul derularii unui astfel de proiect. Oricum succes in initiativa ta, sper sa reusesti.
Linea e inchisa. Lansare e preconizata pe iulie prima sesiunea si in octombrie cele al doilea. Intretimp poti sa te documentez aici: [ link extern ]
Sunt de acord cu consultant de inainte, dar va doresc succes.
Speriati omul degeaba si nu-i spuneti nimic util.

Pentru cine nu doreste sa apeleze la un consultant platit pentru masura 112, exista ANCA (sau ce a mai ramas): [ link extern ] /
Incercati acolo. Nu stiu cat de bine fac treaba, dar stiti cum e... calul de dar nu se cauta la dinti.
@ HF Foarte util situl. A fost suspendat de la Directia Generala Politici Agricole.
Sunt de acord ca firma de consultanta,fiind specializata pe astfel de domeniu ,abordeaza altfel situatia comparativ cu cineva care o ia pe bajbaite. Dar, e lesne de inteles ca aceasta consultanta costa o suma destul de consistenta. Ok, platesc serviciul,dar cat la suta am certitudinea ca solicitarea mea va avea un raspuns favorabil? Va multumesc pentru atentie !

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene CALIN74 CALIN74 daca am accesat fonduri europene prin masura 112 mai pot solicita fonduri prin masura 121 sau 141? (vezi toată discuția)
Vreau sa cresc vitei de carne, cum pot fi ajutat de apia costan costan locuesc antro zona rurala si am posibilitatea de a creste un numar de pana la 10 capete, de asemenea mar interesa posibilitatea de a construi un grajd pt. ... (vezi toată discuția)
Infiintare microferma alliens12 alliens12 buna... numele meu este iulian si sunt din botosani..recent am vb cu un prieten si neam hotarat sa incercam sa facem dosar pentru fondusri ... (vezi toată discuția)