avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inregistrarea audio este proba?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inregistrarea audio este proba?

Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila sa-mi spuna ca nu poate sa-mi dea in scris ca nu au nevoie de mine, sa stau linistita ca nu-mi desface contractul deoarece sunt insarcinata. Nu au comenzi ,deci sa stau acasa fara bani pentru ca momentan asta este situatia. Am inregistrat pe telefon tot ce mi-a spus . Credeti ca-mi foloseste la ceva? Va multumesc
nu va foloseste la nimic.
Prezentati-va la locul de munca la program, conform contractului individual de munca pe care l-ati semnat.(chiar daca ajunsa acolo nu prea aveti de lucru).
Codul de procedură civilă nu conține prevederi în legătură cu posibilitatea utilizării înregistrărilor audio-video ca mijloace de probă în procesul civil.
Prin urmare, inregistrarea facuta nu cred ca va ajuta foarte mult.
nici o inregistrare audio-video facuta in afara procedurii penale si fara expertiza aferenta a INEC nu poate fi folosita in instanta. Iar INEC nu face expertize ptr inregistrari facute cu altceva decit cu aparatura certificata si detinuta exclusiv de catre Parchet / SRI.
as dori sa stiu daca e-mail-urile , SMS -urile , constituie probe ?

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Furt informatii - inregistrat audio adriantemax adriantemax In ce masura sunt valabile interceptarile audio realizate la un birou. Spre ex sa lase cineva un mp3 player pe "record" care poate ramane si 20 de ore si sa ... (vezi toată discuția)