avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Stiati ca?... Sunete inregistrate ca marca
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Stiati ca?... Sunete inregistrate ca marca

In romania au fost inregistrate ca marca anumite sunete? Stie cineva despre ce marca este vorba? :D Nu e niciun concurs, niciun premiu, doar o intrebare de cultura generala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 12 Octombrie 2008
Interesant. Chiar nu ma duce capul.
O fi telefonie?
Si totusi...... nu ne spuneti? =D>
Nu stiu daca sunt mai multe dar există 3 mărci naţionale sonore înregistrate, având ca titulari SC Bachus SA (două mărci) si SC Jidvei SRL Filiala Alba (o marcă).
Dl elis a fost mai rapid. Acum am deschis topicul si am avut nevoie de 5 minute sa aflu care sunt.
Raspunsul e corect :)
Am mai aflat ca, in U.E., tonul de apel al telefonului NOKIA e inregistrat ca marca.
Cea mai cunoscuta marca sonora de acest fel este racnetul leului de la Metro Goldwyn Mayer. Aceasta a fost inregistrata pe 4 noiembrie 1994. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi youtube zizi_laura zizi_laura Am si eu o nelamurire. Anul trecut am facut un videoclip, cu secvente dintr-un film, pe o melodie (melodia nu este a mea si nici filmul, clar :P) si l-am ... (vezi toată discuția)
Abuz, viclenie şi hărţuire? sanduvasile sanduvasile În timp ce lucra pe inernet, fiicei mele în vârstă de 11 ani, ia intrat, spun eu abuziv, peste pagina de lucru, o fereastră de lucru a interact4fun.com ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie recuperator de creante edystan edystan Buna ziua, Am fost contactat saptamana trecuta de recuperatorii de la T. F., telefon care a debutat din partea lor cu un ton ridicat si amenintari cu ... (vezi toată discuția)