avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua. Daca nu achit o amenda pe S.C. , intru in executare silita de catre cei de la OPC. In cat timp vin sa ma execute silit. Amenda are termen de contestatie 15 zile.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 16:55, 24 Februarie 2011
Contestatia suspenda executarea. Dupa expirarea termenului de contestatie poate incepe executarea silita.Termenul in care "vin" ramane la latitudinea organului de executare........mai intai va popresc conturile, mai ales cele din trezorerie, daca aveti iar pentru aceasta nu este necesar sa vina sau sa va anunte inainte.
Pot trece cateva luni pana "vin" ?
din practica recenta:
de la data incheierii pv (ce-l aferent amenzii),pana la data poririi conturilor pentru suma respectiva, s-a scurs o perioada de 4 luni.
aveti in vedere faptul ca instituirea poririi pe conturi se va face fara somatie.
nu cred
sunt prea multe..cateva luni
cred ca va popresc destul de repede contul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive in contestatia la executare Daniel Adrian Corduneanu Daniel Adrian Corduneanu Buna seara. Dragi colegi, va rog sa-mi suflati putin intr-o problema la care nu ma asteptam. Instanta de judecata mi-a invocat din oficiu lipsa calitatii ... (vezi toată discuția)