avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt chemat la procuratura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt chemat la procuratura

ce patewsc daka sunt chemat la procuratura
IOnescu bogdan, dar de ce sa fiti ipocrit, ne ascundeti ceva? Orice om dotat cu ratiune cred ca mai degraba nu ar incalca legea.
De ascuns totusi cred ca insusi userul ne ascunde , fiindca stie sau ar trebui sa stie sau sa banuiasca motivu chemarii sale. .Daca insa isi imagineaza ca orice persoana chemata la procuratura va,, pati" acelasi lucru, este gresit.In functie de ceea ce stie sau ,,simte", vorba dvs., ca a facut, ar trebui sa-si ia masurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare online dna ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art. 29 din legea 61 din 1991 Fatima Fatima Buna seara, Pentru a dezvolta titlul acestui mesaj as dori sa va povestesc cum acum doua seri vecinul de deasupra apartamentului in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)
O problema legata de interpretarea prostitutiei ContSters297987 ContSters297987 Buna ziua, Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret. Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde ... (vezi toată discuția)